Algemene voorwaarden

Welkom op onze online webshop.

U kan hier rustig een kijkje nemen in ons uitgebreid gamma. Indien U nog vragen heeft of meer info wenst kan U ons steeds contacteren tel: 015 / 22 60 02 of info@boozeplace.be

DE VERKOPER

De webshop www.boozeplace.be is eigendom van Tovinal B.V.B.A.. De maatschappelijke zetel is, net zoals de winkel, gevestigd te Industriepark 6 unit 4, 2235 Hulshout.

Ondernemingsnummer: BTW BE 0451.711.776

BESCHRIJVINGEN EN FOTO'S

De kleuren op de foto's kunnen lichtjes afwijken van het origineel product. De instelling en kwaliteit van uw beeldscherm kunnen hier een rol bij spelen.

Boozeplace levert grote inspanningen opdat de vermelde informatie volledig, juist, nauwkeurig en bijgewerkt zou zijn. Ondanks deze inspanningen kunnen onjuistheden zich voordoen in de ter beschikking gestelde informatie. Indien deze informatie onjuistheden zou bevatten of indien bepaalde informatie op of via de site onbeschikbaar zou zijn, zullen we dit na uw telefoontje of mail zo vlug mogelijk recht zetten. Boozeplace kan evenwel niet aansprakelijk worden gesteld voor rechtstreekse of onrechtstreekse schade die ontstaat uit het gebruik van de informatie op deze site.

Bij eventuele gebreken aan de artikelen aangeboden op de site zullen wij ons uiterste best doen om hiervoor een bevredigende oplossing aan te bieden. Neem hiervoor telefonisch contact op met ons op 015 / 22 60 02, of stuur ons een mailtje met de duidelijke omschrijving van het gegeven.

PRIJZEN

De prijzen vermeld op www.boozeplace.be zijn in euro, inclusief BTW voor particulieren en exclusief BTW voor groothandel en horecaklanten..

Boozeplace behoudt zich het recht om prijzen ten alle tijde aan te passen of te corrigeren. Boozeplace is niet verantwoordelijk voor prijsvermeldingen die duidelijk per vergissing onjuist zijn, bijvoorbeeld als gevolg van kennelijke invoer, zet- of drukfouten en kan deze corrigeren ook na een bestelling.

TRANSPORTKOSTEN

Wij versturen onze pakjes per post. Dit laat u toe uw pakjes thuis te laten bezorgen. De kosten variëren afhankelijk van uw bestelling.

BESTELLING

Nadat de klant de bestelling bevestigd heeft, ontvangt deze een automatisch gegenereerde e-mail met bevestiging van zijn bestelling. Uit deze bevestiging kan de klant opmaken of de betaling reeds gebeurd is – of indien hij deze nog inorde moet brengen. De klant is verplicht de gegevens vermeld op deze bestelbon te controleren en Boozeplace op de hoogte te brengen van eventuele fouten of gebreken.

De wettelijke leeftijdgrens voor de verkoop van alcohol is 18 jaar.Door te bestellen verklaard de verkoper minstens 18 jaar oud te zijn.

BETALING

De klant kan gebruik maken van de volgende betalingsmogelijkheden:

  • Bancontact
  • Credit cards: Visa, Mastercard, American Express
  • Paypal
  • Contant bij afhaling in de winkel Boozeplace: Berlarij 26-28, 2500 Lier.

Van zodra wij uw betaling ontvangen, verzenden wij uw pakje.

LEVERING

Het pakje wordt verstuurd nadat Boozeplace de betaling ontvangen heeft. Wij verzenden de bestelde pakjes zo snel mogelijk zodra de betaling ontvangen is.

Verzendingen binnen België duren gemiddeld één werkdag. De leveringstermijn voor andere landen is afhankelijk van de plaatselijke postdiensten.

VERZAKINGSRECHT – RETOURNEREN

De koper heeft 14 dagen tijd om het pakje te retourneren. De artikels moeten in de originele verpakking zitten en in perfecte, ongeopende staat zijn. Producten met ontbrekende of beschadigde verpakkingen worden niet teruggenomen.

Het adres van onze winkel is:

Wij vragen u vriendelijk ons eerst telefonisch, of per mail, te contacteren. Zodanig dat wij u zo goed mogelijk kunnen bijstaan bij de omruiling met een ander artikel, of het terugstorten van het aankoopbedrag.

De kosten voor deze retourzending zijn voor de koper.

RISICO VAN VERZENDING

Boozeplace kan niet aansprakelijk gesteld worden voor verlies, diefstal of beschadiging tijdens het verzenden via de post. Wij verpakken de producten zo dat beschadigingen bijna onmogelijk zijn. Ieder pakje verstuurd met de post is voorzien van een unieke barcode die online kan opgevolgd worden. Indien de klant problemen ondervindt met het ontvangen van zijn pakje, kan deze zich altijd wenden tot de transporteur met vermelding van deze unieke barcode.

GESCHILLEN

Wanneer de klant zijn online bestelling bevestigt, verklaart deze akkoord te gaan met de algemene voorwaarden.

Wij zijn van mening dat een vlotte communicatie en een doorgedreven klantenservice tevreden klanten tot resultaat moet hebben. Hierbij lijkt het ons dan ook logisch om eventuele problemen op te lossen door middel van dialoog met de klant. U kan ons hiervoor bereiken op ons telefoonnummer, per mail of uiteraard, in onze winkel.

Enkel het Belgisch recht is van toepassing op deze site.

RESPECT VOOR UW PRIVELEVEN

Uw gegevens worden opgeslagen in onze database en strikt intern gebruikt voor het verzenden van Uw bestelling of voor het verzenden van onze nieuwsbrief om U op de hoogte te brengen van onze opendeurdagen, acties,... Dit alles conform de Belgische Wet van 8/12/1992 m.b.t. de bescherming van de persoonsgegevens.

BEDANKING:

Boozeplace dankt u voor Uw interesse. Veel plezier met het rondkijken, indien u vragen heeft aarzel dan niet ons te contacteren.

Back to Top